maanantai 11. toukokuuta 2015

Kuvia menneiltä viikoilta

Taivas tuntuu suuremmalta ja näyttää pehmeämmältä täällä. Se on pilvisellä kelillä kuin valtava pumpulipeitto. Ja tuo rannikko! Miten se voikaan muutaman kilometrin matkalla näyttää niin monelta.

Mun päivät on tuttuun tapaan kuluneet töissä ja muuten vaan haahuillessa. Ihan vähän oon myös tutustunut työpaikan ulkopuolisiin ihmisiin, mikä on ollut virkistävää.






Maailman herkullisin suklaakakku ja kotitekoista vadelmajäätelöä..


torstai 2. huhtikuuta 2015

Day off

Vapaa päivä. Kävin ottaa korviin reiät, pelotti että sattuis mutta eipä sattunukaan kovin paljoa!
Kattelin myös auringon laskua meren rannalla.

Kun ilma oli vähän viilentynyt illalla, tein vatsalihas treenin ja uin altaassa tähtien alla. Oli melkein merenneito-olo kun oli niin maaginen se tähtitaivas siinä yläpuolella. :)



lauantai 28. maaliskuuta 2015

Oranssii ja sinistä

Tänään ollut tosi kiva päivä! Aamulla oli neljä tuntia huoneiden siivousta ja illalla meen tarjoilee illallisvuoroon. Huomenna oonkin sitten yksin tarjoilemassa illallista ekaa kertaa. Kivaa.:D

Toistaiseksi päivät on kuluneet pitkälti töissä. Vapaahetket oon viettänyt uima-altaalla dekkarin kanssa. Ihanaa pulahtaa aina hikisen työpäivän jälkeen altaaseen ja siirtyä vapaalle! Ravintolan kahvikone on myös yksi suosikki asia.. Flat white ja cappuccino  kiintiö ei oo vielä lähellekään täysi.

Alla muutama kuva hotellin takana olevalta rannalta.



torstai 26. maaliskuuta 2015

Port Hedland

Pääsin viimeinkin näkemään miltä mun asuinympäristö hotellialueen ja lähikaupan ulkopuolella näyttää! Hotellilta on noin 3 kilometriä "keskustaan", jossa on satama, pankki,posti, muutama kahvila ja yksi sekatavara kauppa. Yllättäen siellä oli myös taidegalleria!
Koska täällä on niin kuuma, lähes kokoajan noin +40 astetta, ilman autoa ei läkähtymättä pääse juuri minnekään. Mulle se ihan sopii, teen mahdollisimman paljon töitä ja vapaat lojun uima-altaalla tai ilmastoidussa huoneessani kirjojen kanssa. ^^

Näkymä mun ikkunasta


Junanvaunussa oli söpö kahvila


keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Jännittää

Sain töitä ja nyt jännittää. Istun puiston laidalla ja pöydän vastapäätä kaksi muusikkoa soittelee kitaraa ihanan huolettomasti. On se kummallista että voin matkustaa ihan minne vaan yksinäni ilman minkäänlaista levottomuutta, mutta töihin meno saa mahan kipeäksi! Se vie vapauden ja sitoo aikatauluihin. Iiiks.


Asun kaks yötä anarkistityyppejen talossa. Ne on tosi kivoja tyyppejä, mutta puhuu ja ajattelee niin paljon että oon ihan pää pyörällä. Eilen illalla syötiin illallista puutarhassa puiden alla ja karun näköinen suuri mies soitti viulua itkettävän kauniisti.

Kävin seinäkiipeilemässä ja kalliokiipeilemässä edellisen majapaikan tyyppejen kanssa. Oli tosi kivaa ja aion kiipeillä uudestaankin. 

Huomenna lento Port Hedlandiin ja töihin. Jännää mutta onneksi myös mielenkiintoista!


lauantai 14. maaliskuuta 2015

Sohvasurffari

Tää reissuelämä on kyllä hyvin mielenkiintoista ja vaihtelevaa! Majapaikat ja ihmiset vaihtelee sohvasurffatessa laidasta toiseen. Ensin yövyin työttömän ranskan australialaisen hieman haisevassa kämpässä jossa ötököitä kipitteli ympäriinsä. Isäntä oli todella herttainen uniikki persoona ja sain tutustua myös sen muutamiin kavereihin, jotka kaikki olivat yhteiskunnasta jollain tapaa syrjäytyneitä.



Välillä olin muutaman yön suomalaisen kaverin host perheen talossa,kun perhe oli muualla. Perheellä on projektina myydä talonsa ja remontoida vanha bussi asumiskuntoon. Siinä he sitten vanhemmat ja kaksi lasta eläisivät kiertolais elämää.

Käytiin rannalla ja pyöräilemässä ja shoppailemassa kierrätys kaupoissa. Ihan loma fiilikset oli, vaikka joka päivä monta tuntia kuluikin työnhakuun.





Tällä hetkellä olen ihanassa talossa jossa on iso terassi varustettuna riippukeinulla. Elämä tuntuu hetken verran luksukselta. Ensimmäinen viikko Australiassa pian takana!:)



lauantai 7. maaliskuuta 2015

Gili trawangan

Eilen istuin ensin kaksi tuntia hurjassa autokyydissä ja sen jälkeen saman verran pomppivassa venekyydissä. Illalla nukahdin jo kahdeksalta luultavasti matkapahoinvointipillerin suotuisalla myötävaikutuksella.

Tänään aamulla herättyäni käppäilin saaren ympäri ja hörpin suklaa-banaani smoothien. Herkullista! Nyt sataa vettä, ja lepäilen internetin parissa. Tunnin päästä meen snorklaamaan; on merikilpikonnien ruoka-aika, joten niitä pitäisi näkyä rannan tuntumassa  koralleja popsimassa.

Täällä on paljon eurooppalaisia turisteja. Blondeja ruotsalaisia ja ruskeatukkaisia saksalaisia. En oo vielä nähnyt muita yksin matkaavia täällä. Oonkohan jotenkin outo kun ihan viihdyn itsekseni?

Huomenna takaisin balille, josta aamuyöllä lento Perthiin.



perjantai 6. maaliskuuta 2015

Bali, Ganggu

Ihanat reissun alkupäivät Balin Ganggussa. Kaunis huvila/bungalow+lämpö+uima-allas+sisko. Me happy!

Balille saavuttuani ihmettelin valtavaa liikennemäärää ja yleistä sekavaa hieman rähjäistä ilmettä. Onneksi majapaikan ympäristö oli kiva ja kaukana pahimmista massaturismi keskuksista. 

Systerin +bf lähdettyä siirryin Gili Trawangan saarelle, josta myöhemmin lisää!










torstai 12. helmikuuta 2015