keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Barcelona

Barcelona oli ihana. En ollut osannut odottaa että tykkäisin espanjalaisesta kaupungista niin paljon. Olin jotenkin ajatellut, ettei Barcelona voi olla puoleksikaan yhtä hurmaava kuin italialaiset kaupungit joissa olen käynyt, mutta oli se!
Nyt mua harmittaa, etten ehtinyt kuvaamaan niitä kaikkia kauniita rakennuksia ja yksityiskohtia mitä se kaupunki piti sisällään. Ehkä siinä on sitten syy palata uudelleen (yhden ihanan suklaaherkun lisäksi jota yhä vain viikonkin kuluttua vielä ajattelen).

Barcelonassa on lukemattomia kauniita vanhoja rakennuksia, mielenkiintoista modernia arkkitehtuuria, pitkä ihana hiekkaranta, kapeita kujia, suihkulähteitä, kahviloita ja jollain tapaa todella kotoisa tunnelma.
Ihaninta siellä oli vain lorvia menemään, nautiskella jäätelöä muutaman tunnin välein, katsella kauniita ihmisiä ja tietenkin nauttia huikeasta matkaseurasta. 

Random kuvia reissusta alla. Parhaimpia otoksia koristaa ystäväisten irvistelevät naamat, joten en läväytä niitä tänne. Tältä reissulta opin sen, ettei valokuvausta kannata siirtää myöhemmäksi, tai se jää kokonaan tekemättä. Ja opin myös sen, etten kuole pois jos seikkailen vuorokauden yksikseni, vaan pikemminkin nautin siitä!
Pitkäperjantain yönä kaupungilla oli jännä tunnelma. Kristuksen kärsimysnäytelmä- kulkueita marssi ympäriinsä orkesterin soittaessa sydäntäraastavan surullista musiikkia. 
Kuunneltiin tätä taitavaa kitaristia ties kuinka kauan myöhään illalla. Oli maagista.
Herkkuja, nam.
Valencia, seinien värit!!
Maailman kaunein asuinalue Valenciassa. Kanavia purjeveneineen keskellä värikkäitä kerrostaloja, absolutely stunning.
Yöfudista
Pääruoka, raakaa argentiinalaista härkää. :D
... Jonka onneksi sai itse pöydässä paistaa haluamansa kypsäksi. Erittäin hauska ja maukas kokemus.
Luomu pitsaa ja herkuinta appelsiinimehua, yksikseni nautiskelin ja olin onnellinen.
Ihana reissu oli. Heinäkuussa etelä-ranskaan seuraavaksi, sitä reissua jo kovasti odottelen.. Ellen sitten keksi ennen sitä vielä livahtaa jonnekin!