lauantai 21. syyskuuta 2013

Bella sisilia

Ihana se oli- edelleenkin. Sisilia on etelä-ranskan lisäksi ehkä ainoa käymäni alue, jonne haluan ehdottomasti palata uudestaan monta kertaa. Siinä on sitä jotakin sanoin kuvaamatonta syvyyttä, jota en ole muissa paikoissa aistinut. Ehkä Sisilian värikäs historia monien eri valloittajien hallinnassa luo siihen saareen jotakin mitä ei esimerkiksi Kreetalta löydy. Ja mafiakin ehkä tuo oman pikku säväyksensä Sisilian tunnelmaan, vaikkei mafian olemassa oloa turisti huomaakaan.




Oon aina välimeren maissa käydessäni hyvin pyörällä päästäni kun joka paikassa näyttää olevan niin kaunista. Sellasta rappeutuneella tavalla kaunista. Ne värit mitä sieltä ovista ja talojen seinistä löytyy, on mielettömän kauniita. Oi että jos Ogelin harmaat betonimörskät maalattais turkooseiks, vihreiksi ja persikan värisiks, kylläpä kelpais täälläkin sitten katsella ympärilleen!























Heippa!

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Takaisin viime kertaan

Oon katsellut vuoden takaisia Sisilian reissun kuvia ja fiilistellyt. Kohta pääsee sinne takaisin, jipii! Viime reissusta jäi mieleen aurinko, vuorokauden ympäri jatkuva lämpö ja rento elämä. Huikeaa luontoa ja kauniita kaupunkeja unohtamatta. Ihanat jylhät rannikot ja ihanat hiekkarannat. Aukiot ja hymyilevät ihmiset. Musiikki, tuoksut ja värit. Ja maut! Kaikeille aisteille jotakin!:) Can´t wait to get there!











keskiviikko 27. helmikuuta 2013


Tekis mieli jonnekin meren rantaan notskille muutaman hyvän kaverin kanssa.



Tai lämpimälle merelle laivan kannelle auringon nousua kattelemaan.

Tai syöksymään pää edellä vilvoittavaan uima-altaaseen 30 asteen helteessä.


Siinäpä muutama toiveajatus tavalliselle tiistaiyölle.:D